NAŠI BALZAMI

Dedin balzam

DEDIN BALZAM potiče sa čistog podneblja netaknute prirode Kozare odakle i potiče koren naše porodice u kojoj je tradicija da se generacijama prenose sa kolena na koleno jedinstveni balzami koji su 100% prirodni i koji se prave od 100% čistog eteričnog ulja.

Kombinacija pažljivo odabranih eteričnih ulja čini da DEDIN BALZAM ima prodiruće dejstvo – kada ga budete utrljavali na bolno mesto posle samo nekoliko minuta ćete osetiti njegovo blagodetno dejstvo koje se manifestuje hlađenjem i smirivanjem bola, otoka ili upalnih procesa.

Sportskih balzamSPORTSKI BALZAM je koncipiran tako da u najkraćem vremenskom roku daje rezultate. Prvi rezultati se vide već nakon DVA MINUTA. Svojim snažnim i brzim dejstvom je jedinstven proizvod te vrste. SPORTSKI BALZAM je u potpunosti prirodan, napravljen je u potpunosti od eteričnih ulja koja u sinergiji daju zavidne rezultate. Kroz kožu prodire do tkiva i  svojim snažnim dejstvom oporavlja (ligamente, tetive, misiće, krvne sudove, zglobove).

 

ANTICELULIT GELNaš ANTICELULIT GEL ima osobinu da ujedno i greje i hladi što ga izdvaja od svih proizvoda na našem tržištu. Jedinstvena i posebno odabrana kombinacija sastojaka – eteričnih ulja i dugogodišnje istraživanje na polju uklanjanja anticelulita doveli su do fantastičnog proizvoda sa kojim ćete sigurno uspešno doći do rezultata.