ANTICELULIT GEL

ANTICELULIT GELNaš ANTICELULIT GEL ima osobinu da ujedno i greje i hladi što ga izdvaja od svih proizvoda na našem tržištu. Jedinstvena i posebno odabrana kombinacija sastojaka – eteričnih ulja i dugogodišnje istraživanje na polju uklanjanja anticelulita doveli su do fantastičnog proizvoda sa kojim ćete sigurno uspešno doći do rezultata.

 

ANTICELULIT GELCelulit je svakako pokazatelj da unutar vašeg tela stvari ne funkcionišu baš glatko – i to se vidi. Celulit je termin kojim se opisuje specifičan kozmetički problem. Koža zahvaćena celulitom ima grudvice, izbočine i udubljenja i nije glatka, ravna i zategnuta. Ovakav izgled kože često se upoređuje sa pomorandžinom korom, ukoliko je  celulit jako izražen on  može znatno da utiče na vaše samopouzdanje.

 

ANTICELULIT GELNa tržištu postoji mnoštvo različitih krema za celulit mi vam pretstavljmo jedinstven dvofazni gel koji razbija celulit i topi masne naslage sa stomaka, butina i gluteusa: HOT & COLD gel sa ekstratom guarane koja deluje kroz dve faze. Prva faza je HOT faza koja podstiče aktivno zagrevanje koje kreira efekat saune i samim tim pojačava cirkulaciju, poboljšava metabolizam i pomaze bolje prodiranje aktivnih sastojaka koji deluju na smanjenje telesnog obima i olakšava izbacivanje toksina iz tela. Druga faza je COLD faza  to je intenzivno hladjenje, hladna faza pokrece intenzivan rad mišića , ojačava krvne sudove, stimuliše isticanje linfe i oslobadja telo od štetnih materija, toksina i viška vode.

Sastav : voda, ulje bršljana, ekstrakt guarane, eterično ulje limunove trave, eterično ulje kaenske paprike, eterično ulje cimeta, eterično ulje mente, eterično ulje ruzmarina, ekstrakt kore vrbe

Napomena:

ANTICELULIT GELOsećaj peckanja, zagrevanja, i crvenilo su normalne pojave usled delovanja aktivnih supstanci gela, zbog pojačane cirkulacije ciji je efekat topljenje naslaga.

Preporučuje se aplikacija gela 1 dnevno u večernjim časovima ili pre fizičke aktivnosti.

 

-Ne nanositi na oštećenu kozu (promene na koži ekcemi), preko vena i kapilara, na sluzokoži.

-U slučaju alergijske reakcije isprati vodom i sapunom

-Čuvati van domašaja dece

Kutija 300ml