Dedin balzam je 100% prirodan – BEZ KONZERVANASA I BEZ PARABENA
DEDIN BALZAM vam moze pomoći kod:
– smirivanje upalnih procesa,
– proširenih vena, artritisa,
– otečene i teške noge,
– bolova i grčeva u nogama,
– ispucalih kapilara i modrica,
– zapaljenja unutrasnjih vena i otoka
– artroze hrskavice (kolena)…

Ako se bavite nekim poslom gde dugo stojite i sedite, ako ste vozač i imate grčeve u nogama, ako se bavite lovom pa praktikujete duge šetnje po terenima, ako ste frizer, kozmetičar, ako ste dugo u visokim potpeticama, ako ste konobar, kuvar… Ovaj bazam je pravo resenje za vasa bolna kolena, otečenim i bolnim zglobovima na rukama, za vase bolne listove i vene… Upotrebom Dedinog balzama koža ne ostaje masna već se balzam jako brzo upija, tako da Vam omogućava da se brzo vratite vašim aktivnostima bez da ulepite odeću, aktivni sastojci se odmah apsorbuju u potkožno tkivo, vene, kapilare, tako da je efekat gotovo trenutan. S obzirom na delovanje Dedinog balzama brzo ćete primetiti značajnu promenu. Zahvaljujući prisustvu eteričnih ulja i jakom dejstvu hladjenja Dedinog balzama – osetićete trenutno olakšanje. Aktivne biljne supstance jačaju mikrocirkulaciju, tonus zidova vena, smanjuje osećaj bola, otoka, temperaturu i crvenilo zapaljenja površinskih vena. Svakodnevnom primenom Dedinog balzama rešavaju se problemi venske cirkulacije, ispucalih kapilara, grčeva, bolova u listovima, otoka…

Način upotrebe:

Dedin Balzam naneti u tankom sloju više puta u toku dana i lagano utrljati u kožu. Napomene : Dedin balzam je namenjen samo za spoljnu primenu na koži, izbegavati kontakt sa sluzokožom i očima.

Način čuvanja i rok upotrebe: čuvati na tamnom i hladnom mestu van domašaja dece.

Rok trajanja označen na pakovanju.

DEDIN BALZAM možete da mažete neograničeni broj puta na bolno mesto jer nema nikakvih kontraindikacija, a posle mazanja poželjno je oprati ruke sapunom da ne bi balzam došao u kontakt sa očima, ali ako ipak dođe u kontakt sa očima, u tom slučaju se samo umijte vodom.

SVI NAŠI PROIZVODI SU PROŠLI TESTIRANJA U INSTITUTU SUPERLAB GDE JE POTVRDJENA ZDRAVSTVENA ISPRAVNOST PROIZVODA I NJIHOV KVALITET. UZ SVAKI PRIOZVOD NA SAJTU PRIKAZANA SU STRUČNA MIŠLJENJA I POTVRDA O ZDRAVSTVENOJ ISPRAVNOSTI.
Izvеštaji ispitivanja instituta SUPERLAB: