SPORTSKI BALZAM

Sportisti su gladiatori ovog vremena. Oni u svojim arenama i borilištima dovode svoje Sportskih balzamtelo do maksimalnog fizičkog i psihičkog opterećenja. Da bi postigli svoje ciljeve sve vreme pomeraju granice čovekove fizionomije. Nastoji se da se i zadnji atom energije izvuče iz mitohondrije i usmeri u pravcu koji će ih dovesti do trona i učiniti ih besmrtnim. Sve to može da ostavi posledice na telo zbog ekstremnih napora kojem je izloženo.

Profesionalni sportisti ispred sebe imaju trnovit put na kojem su povrede neizbežne, a na žalost nekad mogu biti i nesagledive i ograničavajuci faktor u nastavku profesionalnog bavljenja sportom.

Sve većim obimom i intezititetom treninga, zahtevi za postizanjem sto veće brzine kretanja, brzine pojedinačne reakcije, zahtevi za generisanjem što veće sile u pojedinim sportovima, samo su neki od faktora koji dovode do stanja koja prevazilaze zonu maksimalne adaptacije organizma, i uz sadejstvo drugih faktora (zamora, nedovoljne fizičke pripremljenosti, loše organizovanog treninga, neadekvatnog ili nedovoljnog zagrevanja, loša psihološka pripremljenost, nedostatka koncentracije), povećavaju mogucnost nastajanja povreda.

Od ukupnog broja povreda povrede u sportu zauzimaju oko 15%, a najzastupljenije su u doba pune takmičarske zrelosti a to je izmedju 20 i 30te godine života. Svi znamo da su u profesionalnom sportu povrede neminovne i kao takve moramo dati sve od sebe da ih što pre i sto bolje saniramo. U tom cilju razvili smo sasvim jedan novi proizvod pod nazivom SPORTSKI BALZAM. Ovaj balzam je koncipiran tako da u najkraćem vremenskom roku daje rezultate. Prvi rezultati se vide vec nakon DVA MINUTA. Svojim snaznim i brzim djstvom je jedinstven proizvod te vrste.

SPORTSKI BALZAM DELUJE NA POVREDE:

-istgnuca
-nagnjecenja (udarci i kontuzije)
-uganuća
-delimične rupture misića (razdor)
-potpune rupture, rupture completa (smanjuje bolove)
-laceracije misića
-oštećenja fascije
-miogeneze i osificirajuci miozitis

SPORTSKI BALZAM DELUJE NA:

-smanjenje i neutrališe grčeve
-pomaže oslobadjanja mišića mlečne kiseline
-pomaže u saniranju otoka prozrokovanog iščašenjem, uganućem
-ubrzava cirkulaciju i zaceljenje povrede
-smanjuje pritisak na krvne sudove
-smanjuje upalu mišića
-pomaže pri opuštanju ligamenata i tetiva
-ima izražen krio efekat


SPORTSKI BALZAM je u potpunosti prirodan, napravljen je od eteričnih ulja
koja u sinergiji daju zavidne rezultate. Kroz kožu prodiru do tkiva i svojim snažnim dejstvom oporavljaju (ligamente, tetive, mišiće, krvne sudove, zglobove).

NAČIN UPOTREBE:
Na bolno mesto naneti SPORTSKI BALZAM i dobro utrljati sve dok se ne upije otprilike dva do tri minuta. Možete postupak ponoviti više puta dok god imate potrebe , tj. dok se ne povuku simptomi. Preporučuje se upotreba balzama nakon treninga, utakmice, da bi se ubrzao oporavak mišića zato što balzam ima izražen KRIO efekat koji potpomaže otklanjanju mlečne kiseline, grceva i mišićnog spazma. Pojačava cirkulaciju i ubrzava oporavak mišića i ligamenata.

Balzam se ne nanosi na sluzokožu, i na predeo oka i usta. U slučaju alergije ili bilo koje druge iritacije mesto na koje ste naneli balzam isperite toplom vodom. DO SADA U PRAKSI KORIŠĆENJA SPORTSKOG BALZAMA NIJE BILO BILO KAKVE ALERGIJE, IRITACIJE. Držati van domašaja dece.